Landal

I vedtægten for ejerlejlighedsforeningen Feriecenter Grønhøj Strand står der:

Ejerlejlighedsforeningen har bl.a. til opgave via 3. mand eller i eget regi at forestå fælles udlejning af de medlemmerne tilhørende ejerlejligheder.

Bestyrelsen har valgt at vores eget selskab Grønhøj Strand ApS skal stå for udlejningen. Grønhøj Strands bestyrelse har indgået en aftale med Landal Formidling om at de skal udleje vores lejligheder.

Hvem er Landal?

Landal GreenParks er en international organisation med 7 danske ferieparker placeret lige midt i den skønne natur. Fordelt på 9 lande i Europa administrerer Landal i alt over 100 ferieparker med mere en 3.000 ansatte. Vores vigtigste mission er at give vores gæster en uforglemmelig ferie i grønne omgivelser.

Landal GreenParks er en dynamisk organisation der er førende indenfor forvaltning, administration og udlejning af ferieparker. Landal har over 100 parker med i alt mere end 13.700 overnatningssteder. Landal differentierer sig fra andre ferieparker ved at være midt i naturen. Begreberne fred, rum og natur er parkens vigtigste karakteristika såvel som de vigtigste grunde til, at vores gæster vælger Landal